Uncategorized

Traspozij II

Poziv za sudjelovanje na drugom Transpoziju!

Poziv za sudjelovanje na drugom Transpoziju!

Trans Aid – Udruga za promicanje i zaštitu prava trans, inter i rodno varijantnih osoba i Ženska soba – Centar za seksualna prava vas ponosno pozivaju na regionalni “Transpozij II” koji će se održati od 25.-28.09.2014. u Zagrebu (dolazak sudionica_ka 25.09., program od 26. do 28.09.). Ako ste zainteresiranei, najkasnije do nedjelje, 24.08.2014. prije ponoći popunite prijavni obrazac: http://bit.do/Transpozij-II!

“Transpozij II” je nastavak međunarodnog simpozija održanog u ožujku_martu 2014. koji je predstavio priliku za upoznavanje i ostvarivanje suradnje među regionalnim i europskim aktivistima_kinjama te organizacijama koje promiču prava trans, inter i rodno varijantnih osoba. Ovog puta nam je cilj dodatno se povezati unutar regije bivše Jugoslavije i zajedno proizvesti podlogu za naše daljnje osnaživanje i rad. Transpozij II će stoga nastojati uključiti regionalnu trans, inter i rodno varijantnu zajednicu što je više moguće, stoga očekujte uskoro i poziv za volontiranje na koji se nadamo da će vas se što više prijaviti!

Troškove sudjelovanja (put, hrana, materijali) ćemo nastojati pokriti za što više osoba uz spavanje kod lokalnih volontera_ki i članova_ica Trans Aida i prijatelja_ica, no naravno, i prostor i financije su nam ograničenei stoga budite svjesnei da postoji mogućnost da ćemo neke osobe morati odbiti, ili da će neke osobe moći sudjelovati uz vlastito pokrivanje troškova puta djelomično ili u cjelosti, prema vašim i našim mogućnostima.

Transpozij II, kao i njegovog prethodnika, organiziramo u sklopu projekta “Rodna ravnopravnost za sve – ostvarimo trans prava” kojeg Trans Aid provodi u suradnji sa Ženskom sobom. Planirani radni jezik je BHSCG (bosanski_hrvatski_srpski_crnogorski), što je djelomično promjenjivo, a očekivano je 40-50 sudionika_ica, (oko pola lokalnih osoba, pola “putnica_ka”).

Podsjećamo da prijavu trebate popuniti do nedjelje, 24.08.2014 prije ponoći putem sljedećeg obrasca: http://bit.do/Transpozij-II. U prijavi se uz osnovne podatke nalaze i pitanja vezana uz sam sadržaj Transpozija II kako bismo ga zajednički kreiralei što kvalitetnije.

 Za bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila na: transaidcroatia@gmail.com.

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Trans Aid
Ženska soba