Uncategorized

Studenti/ce uče studente/ice

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti poziva na radionicu

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti poziva na radionicu

Imaš poteškoća s učenjem? Imaš osjećaj da stalno učiš, a nikako da naučiš? Nikako da si organiziraš vrijeme? Klub studenata Fakulteta političkih znanosti u suradnji s udrugom studenata/ica psihologije STUP poziva te na radionicu pod nazivom Studenti uče studente!

Radionica Studenti uče studente namijenjena je svima koji imaju problema s učenjem ili samo žele poboljšati svoje vještine učenja i učinkovitije organizirati vrijeme. Radionica se održava dva puta, u razmaku od dva tjedna i trajanju od 90 minuta.

Na prvoj radionici će naglasak biti na osvještavanju i rješavanju nekih poteškoća prilikom učenja te uspješnom postavljanju ciljeva, dok će se na drugoj prolaziti kroz konkretne metode koje olakšavaju učenje.

Ukoliko ima zainteresiranih, molimo da budete sigurni/e da možete doći u oba termina. Broj prijava je ograničen, a ako se javite i ne dođete, drugom kolegi/ci zauzimate mjesto. Radionicu izvode studentice psihologije u prostorijama Fakulteta političkih znanosti. Termini radionice će biti poznati nakon prijava u inbox KSFPZG-a!

Veselimo se suradnji i vidimo se na radionici!